Telefilm
2014
Een film van Rolf van Eijk en Bastiaan Tichler.
Nu-of-Nooit!
2013
Een film van Rolf van Eijk en Zoubaid Sheik Joesoef.
Dansfilm in het kader van Point Taken.
2013
Michiel van Jaarsveld en Thom Stuart
Televisie dramaserie
2011
Den Uyl en de affaire Lockheed- ism de VARA
tv serie
2011
Een crossmediaal programma over 7 jonge mensen die ambitieus en succesvol zijn en die alles al hebben wat ze wilden. Een hedendaagse serie die middels Facebook, YouTube en Net 3, het leven van jonge mensen laat zien voor wie Het Leven als geen ander Maakbaar is. Maar hoe reageren deze succesvolle mensen als het noodlot toeslaat of als blijkt dat de hoge verwachtingen toch niet uitkomen?
Documentaire ism de VPRO
2010
Dodelijk Dilemma. Euthanasie vanuit doktersperspectief.
Telelfilm
2010
Over het waargebeurde verhaal van Janneke Schoonhoven, een moeder uit Oude Pekela, die twee en half jaar een strijd voerde om haar ontvoerde kinderen uit Syrië terug te krijgen.
speelfilm ism de NTR
2009
Speelfilmdebuut van Mark de Cloe gebaseerd op de gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden
Speelfilm
2008
Comedy-drama ism Palazzina en het Ministerie van Buitenlandse Zaken Ontwikkelingssamenwerking.
Korte film van Martijn Veldhoen
2008
Een man treurt om een verloren geliefde en stopt met werken en leven, om zich louter in dromen te verliezen
Speelfilm
2006
Eerste Nederlandse urban musical film. Met Negativ, Sophie van Oers, Raymzter, Kimo, Derenzo en Goldy
telefilm
2006
De drie belangrijkste dingen in Jordi’s leven zijn Magic The Gathering, internet en zijn motorrijdende vriendin Tess. Internet zet Jordi’s wereld op zijn kop… totaal en onverwacht. Hij pakt z’n Magic kaarten bij elkaar, z’n mobieltje en z’n laptop en gaat er vandoor op de motor, samen met Tess. Z’n huis, z’n moeder en haar vriend laat hij achter zich.
Korte speelfilm
2006
Korte film van Janneke van Heesh gemaakt in het kader van KORT!
Speelfilm & 3delige TV-serie
2005
In het nog redelijk naïeve Nederland van het hippietijdperk in de jaren zeventig, hebben gladde jongens en harde criminelen zich ontfermd over de opbloeiende hasjhandel.
Speelfilm
2004
SHOUF SHOUF HABIBI is de verfrissende en de eerste Nederlandse multi-culturele komedie over de 20-jarige Ap, een in Nederland geboren Marokkaan die zijn plek probeert te vinden in de Nederlandse samenleving.
Korte Film
2004
Fantasy/science fiction film over parallelle werelden.
Korte Film
2003
One man with Bad Intensions, Three People with Bad Judgement Four people with Bad Luck.
Korte Film
2003
Korte film over seks en tienermeisjes.
Documentaire
2003
Max Velthuis - Is het leven niet prachtig! is een intiem en uniek filmportret over de prentenboekmaker van de Kikkerboeken die over de hele wereld bekend zijn.
Korte film van Styn van Santen gemaakt in het kader van Kort!
2002
Het talmen van een verliefd stel om wel of niet met elkaar de liefde te bedrijven leidt tot een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Zo ongelukkig zelfs dat het voor één van de twee, onherroepelijk de dood tot gevolg heeft.
Korte speelfilm van Ron Termaat
2002
In een groot vol restaurant bindt een eenzame man de strijd aan met een zoutvaatje.
speelfilm
2001
Gebaseerd op de debuutroman van Ronald Giphart. IK OOK VAN JOU is het verhaal van twee blakende jonge schrijvers die op stel en sprong naar de Dordogne zijn gereisd voor een grote queeste naar literatuur en seks. Verweven in deze onbevangen, vrolijke kanotocht is het aangrijpende verhaal over de fatale liefde van Erik voor de mysterieuze Reza.
Documentaire
2001
De documentaire volgt een aantal bezoekers van de danszaal La Paloma gelegen in het hart van Barcelona en legt via hun persoonlijke verhalen en herinneringen de geschiedenis van deze zaal vast.
speelfilm
2001
Uit angst voor redeloos geweld probeert een oudere vrouw de wereld om haar heen buiten te sluiten. Op een dag lukt dat niet meer en wordt ze gedwongen een keuze te maken...
speelfilm/documentaire
2000
Experimentele speelfilm over verwachtingspatronen van filmkijkers en de optische illusies die deze in hun eigen hoofd creëeren.
Telefilm
2000
Saint Amour is voor een deel gebaseerd op waargebeurde feiten uit het leven van de uitgetreden priester André Truyman. Truyman begon aan het eind van de jaren zestig als regulier priester een gevecht voor het recht op een relatie. Het werd een strijd met God, met zichzelf én met de Rooms Katholieke Kerk, waarin vrouwen en seksualiteit een belangrijke rol spelen.
Speelfilm
1999
Rick (11) is obsessed with the quest for the missing link between apes and man. One day after a fight with his mom, Lydia, he runs away from home to find the professor who is leading an expedition to Africa. Along the way, he discovers the true identity of his missing father.
documentaire
1999
LOVE BEYOND FRONTIERS van Puck de Leeuw. Over Nederlandse vrouwen die wonen in Senegal en getrouwd zijn met een Senegalese man.
Het korte leven van Hans Lodeizen documentaire
1998
De titel van de film 'Deze wereld is niet de echte' is een citaat uit één van de bekendste gedichten van Lodeizen. Buiten de context van het gedicht suggereert de titel nog meer dan in het gedicht, waarin ‘deze wereld’ kan worden opgevat als de wereld van het gedicht. Het citaat is symbolisch voor het levensgevoel van Lodeizen en dat uitgangspunt is voor de zoektocht naar de ‘echte’ wereld.
speelfilm van Dominique Deruddere
1994
When you sell your body...your mind pays the price. One trick turns to murder, leaving a handsome young hustler, Chris, trapped in the luxurious suite of a wealthy businessman, Grover (Pete Postlethwaite). Together they seduce sexy young women in a game of voyeurism that leads to murder!
Korte film
1994
Experimentele fictiefilm over een aantal bewoners in een platgebombardeerd dorpje.
documentaire
1994
Over het voormalige IJzeren Gordijn dat als een elektronisch gordijn wordt heropgericht om de hedendaagse volksverhuizing naar West Europa te barricaderen
korte films & documentaires